Welke Windows 10 Versie Heb Ik ?, Op Windowshelp Nl

( Purchasing Team - فريق الشراء ) ES Windows اترك تعليق

Laptop is aan gebleven en vanmorgen om 9 uur was dialoogvenster Windows weg. Voor het maken van een systeemback-up is het niet noodzakelijk gebruik te maken van commerciële software, er zijn voldoende gratis alternatieven. Zie de pagina over het maken van een systeemback-up om te zien hoe dat in zijn werk gaat .

  • Tweede advies is om direct een licentie voor Windows af te sluiten zodat je een volwaardig werkend besturingssysteem hebt.
  • Er wordt dus geen signaal omgezet, maar alleen doorgegeven.
  • Deze prachtige dame kan je namelijk al krijgen vanaf €99,-, net zoals de Opus X die ik eerder gereviewd heb.
  • En om voor nog meer rust in onze verbonden wereld te zorgen, raden we aan om uw eigen Digital Comfort Zone te creëren.

Daarna worden de betreffende Windows-versies niet meer ondersteund, zo laat het techbedrijf via het Windows message center weten. Microsoft is namelijk begonnen met het herinneren van gebruikers aan het einde van het inmiddels anderhalf jaar oude Windows 10 20H2. De laatste update voor deze versie komt op 10 mei 2022 uit en daarna wordt het niet meer ondersteund. Gebruikers worden nu min of meer gedwongen om over te stappen naar een nieuwere release.

Instelling Toetsenbord Wisselen: De Snelste Oplossing

Dit is een beveiligingsdienst van Microsoft die je computer en browser checkt voor phishing en malware. Hiermee scant Microsoft alle URL’s van alle websites die je bezoekt. In feite weet Windows 10 met deze functie dus je hele browsergeschiedenis. Als je de instellingen van Windows Defender SmartScreen wilt aanpassen, moet je naar het Windows-beveiliging center. Eventueel kun je ervoor kiezen om specifieke functies aan- en uit te zetten.

Klik op het uitklapmenu bij ‘Kies een achtergrondkleur’ om een licht, donker of aangepast palet te kiezen. Als u de grootte van uw tekst en apps wilt wijzigen, kiest u een optie in de vervolgkeuzelijst naast Schaal. Technisch gezien kun je de helderheid ook verlagen door een zonnebril voor de PC te dragen. Iris en f.lux zouden goed moeten werken omdat ze het witte punt van het scherm veranderen, wat beter is.

Active Directory Installeren In Windows 11? Dit Is Hoe!

Alsof we 20 jaar terug de tijd in zijn gegaan met een moderne fisher price UI. Voor het eerst sinds Vista heeft Microsoft een aantal workflows om zeep geholpen. Start menu werkt anders, context https://driversol.com/nl/drivers/lenovo/ menu’s werken anders. Ondanks het start scherm van Windows 8, was de workflow bijna identiek als die van 7. Gisteravond om 19.00 rolde Microsoft traditiegetrouw weer een pleister uit voor Windows 10.

De route die je moet bewandelen in Group Policy Editor is ‘Computer Configuration / Administrative Templates / Windows Components / Data Collection and Preview Builds’. Als je die waarde omzet naar ‘Security’ zorg je dat onder andere de Windows Update-service niet babbelt met de servers van Microsoft. In dit menu kan je ook automatisch verbinden met hotspots uitzetten, mocht je dit tijdens de installatie van Windows 10 nog niet aangepast hebben. Als je ‘Maak automatisch verbinding met de voorgestelde open hotspots’ op AAN hebt staan, geef je jouw laptop toestemming om automatisch aan te melden op openbare wifi-netwerken.

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.