Screenshot Maken Met Gyazo Handig Om Te Delen

( Customer Service Supervisor - إشراف خدمة العملاء) Windows اترك تعليق

En om voor nog meer rust in onze verbonden wereld te zorgen, raden we aan om uw eigen Digital Comfort Zone te creëren. Door de knop Taakweergave te verbergen schakel je “visueel” de mogelijkheid uit om virtuele bureaubladen te gebruiken. Virtuele bureaubladen zaten al verborgen in Windows sinds Windows XP! We hebben dus lang moeten wachten eer deze virtuele werkbladen effectief geactiveerd werden door Microsoft, iets wat in Linux al jaren gemeengoed is. De Windows Taakplanner kan taken aangeven die tijdens het opstarten moeten worden uitgevoerd.

Linksys zal uw e-mailadres niet verkopen of verhuren. Zie ook ons Privacybeleid voor meer informatie. De ingebouwde firewall van uw Windows 8 of 8.1 besturingssysteem moet nu worden uitgeschakeld. De ingebouwde firewall van uw Windows 10 besturingssysteem moet nu worden uitgeschakeld.

De Printscreen Mailen Via Het Knipprogramma

Ik heb een Samsung Note GT-N5100 en ik maak een screenshot met tegelijkertijd de aan-en uitknop en de home-knop 1 seconde in te drukken. Alle mogelijkheden geprobeerd, screenshot kan niet worden gemaakt. Open je vervolgens Voorvertoning en maak je een nieuw document aan zal dit document automatisch de juiste afmetingen hebben en jouw afbeelding https://driversol.com/nl/drivers/asus er in plakken. Voortaan zal er geen voorvertoning verschijnen na het maken van je schermafbeelding.

  • Hiermee kan je de software downloaden, genaamd “7.1 Surround Sound”.
  • Nadat je het bestand gedownload hebt hoef je het alleen maar uit te pakken, installatie is niet nodig.
  • Net als in alle andere browsers, openen gebruikers verschillende internetpagina’s naast elkaar op tabbladen.

Je hebt alle mogelijke opties, zoals een printscreen van het hele scherm, een deel of alleen het actieve venster. Het is als het ware een zeer uitgebreide printscreen knop in software vorm. Druk tegelijk de volumeknop en de standby-knop voor één seconde in. Je hoort een klik en het screenshot is gemaakt. Deze kun je vinden in de gallerij bij ‘Screenshots’ of ‘Schermafbeeldingen’.

Hoe Maak Je Een Video Van Je Scherm?

Een prettige extra is de leesmodus, die een website zonder storende elementen weergeeft. Verder kent Edge als enige browser verticale tabbladen. En voor wie ‘s avonds veel leest op de computer is er de donkere modus waarbij de achtergrondkleur donker is en de tekst wit. De security issues uit de tijd van Legacy en Internet Explorer zijn opgelost en Edge is gewoon een hele veilige, stabiele internetbrowser. Uiteindelijk speelt persoonlijke voorkeur een belangrijke rol bij de keuze voor een browser. De ene zoekbalk ziet er nu eenmaal fijner, minimalistischer of overzichtelijker uit dan de ander.

Gebruikers

Kies voor Custom, klik op het kruisje naast Dutch en kies voor Will be installed on local hard drive. Klik daarna op Next en op Install om het installeren te starten. Niet iedereen is gecharmeerd van deze suggesties. Hoewel de optie standaard ingeschakeld staat, heeft Microsoft in de instellingen een mogelijkheid gecreëerd om het element in het Startmenu uit te schakelen. Met rechtermuisknop kun je de partities bewerken.

Indien gewenst kan je de weergave van nieuws en interesses op de taakbalk aanpassen. Men beschikt over de mogelijkheid om over te schakelen naar alleen-pictogrammodus zodat alleen het weerpictogram wordt weergeven om ruimte te besparen op de balk. Als je het pictogram gewoon wilt verbergen kan dit door met de rechtermuisknop hierop te klikken en bij ‘Nieuws en interesses’ te kiezen voor de optie Verbergen.

Daarvoor moet je de schakelaar bij het kopje ‘Diag­nostische gegevens weergeven’ omzetten naar ‘Aan’. Op die manier legt Windows tot 1 GB aan kopieën van doorgeseinde telemetriedata vast. Die data is te bekijken via ‘De viewer voor diagnostische gegevens openen’. De eerste keer dat je daar op klikt, word je doorgestuurd naar de Microsoft Store waar je de app ‘Diagnostic Data Viewer’ gratis kunt downloaden.

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.